Personal Branding

“If you are not a Brand, you are a Commodity”

Of je er nu bewust of onbewust mee omgaat, je bent een merk!

Elke dag laat je jezelf weer zien en mensen hebben een bepaalde associatie met jouw persoonlijk merk.
Als je dan toch een merk bent, zorg ervoor dat jij definieert wat jou merk inhoudt, alvorens anderen dat voor jou gaan doen!

Of je nu werkloos bent, een Young Profesional, een Ondernemer of een publiek persoon, tijdens deze boeiende training gaan we opzoek naar het definieren van jouw Personal Brand!
Jouw brand is datgene waar je je geheel op je gemak bij voelt en jouw doelgroep zich mee kan indentificeren!

Up Close & Personal!

“Je wordt sterker als je je kwetsbaarheid in de ogen kijkt!

Om nu eindelijk eens door middel van jouw Brand de beoogde successen in het leven te behalen, zul je eerst op een confronterende, maar boeiende reis naar de kern van jezelf gaan!
Er eerst bij stilstaan wie je ben, waar je voor staat en hoe je omgaat met de macht van jouw gedachtekracht (geloofssysteem) zal bepalend worden voor het creëren van een sterk merk!

Jörgen Power weet als geen ander op een authentieke wijze het maximale uit je te halen en weet belemmerende overtuigingen op een positieve manier uit de weg te ruimen.
Hij doet dat op een geheel eigen manier en niet met kant-en-klare standaardpakketten of droge kennisoverdracht, maar interactief en perfect op maat.

Doelgroep

De training is uitermate geschikt voor individuen die concrete resultaten willen behalen in hun persoonlijke en professionele leven en geen genoegen nemen met de status quo!

Ben je een Publiek Persoon, Directeur, Entrepreneur, Manager, Young Professional, Werkzoekende, (Sales) medewerker, Student?
Wacht niet langer en bel voor meer informatie over deze training op : (+597) 850.14.32

Advertenties